Blog

Voel jij wat ik voel?

In trainingen en sessies werk ik graag met energie. En dan heb ik het niet over de energie die nodig is voor sportieve activiteiten.

Laat dus je sportkleding thuis en laat je niet afschrikken door de gedachte aan loopbanden en fitnessapparaten.

Subtiele energie

Ik werk binnen verschillende technieken met subtiele energie. Deze energie is niet bovennatuurlijk of paranormaal. De wetenschappers kunnen deze energie alleen nog niet (volledig) meten en begrijpen. Maar dat komt vast!

Zwaartekracht

Het meten van zwaartekrachtsgolven is ook pas recent gelukt, terwijl dat jarenlang voor onmogelijk is gehouden. En toch waren we er zonder deze bewijsvoering, zeker van dat er zoiets bestaat als zwaartekracht.

Ik wacht niet

Zo sta ik ook tegenover subtiele energie. Ik weet dat het er is, en ik weet dat je er bijzondere goede resultaten mee kunt behalen. En dus werk ik ermee en wacht niet op het wetenschappelijk bewijs. Dat bewijs komt wel een keer, als ik er al vele mensen mee op weg heb geholpen.

Wacht jij liever op wetenschappelijk bewijs, of durf je op je gevoel te vertrouwen?

CURIOUSITY

HAS IT’S OWN REASON FOR

EXISTING

- Albert Einstein -

 

Naar ont-wikkeling

Afspraak maken

maak een afspraak