Blog

Wakker worden met knikkende knieën

Spiritueel ontwaken wordt het wel genoemd. Het gebeurde mij zomaar opeens rond 2012…
Nou ja opeens, eigenlijk kwam er een kiertje tussen één oog en ben ik nog steeds aan het ‘wakker worden’.


Wakker worden

Dat wakker worden, betekent voor mij me bewust worden van iets, waar ik me niet eerder zo bewust van was. En het staat ook voor het overboord gooien van meningen en ideeën waar ik eerder overtuigd van was. Het gaat over het ontdekken van een voor mij nieuwe wereld, een wereld die geen onderdeel was van mijn opvoeding. Het gaat over het volgen van mijn hart en het ontdekken van mijn innerlijke wijsheid en waarheid.

Medium

In 2012 na het overlijden van mijn vader, belandde ik in de stoel van medium Bernadetta Maas. Dat was nogal een stap. Hoewel ik mijn hele leven al interesse had in alternatieve denk- en geneeswijze en wat je paranormale zaken zou kunnen noemen, was dat hele terrein nieuw en onbekend voor mij. Ik was er niet mee opgegroeid en voor 2012 nauwelijks mee in aanraking gekomen. Maar nu zat ik dus in de stoel van Bernadetta. Niet vol brandende vragen, maar vooral barstensvol nieuwsgierigheid (en vol spanning, moet ik eerlijk bekennen). En Bernadetta blies me van mijn sokken. Ze vertelde me zoveel over mijn overleden vader, over mijn kinderen en mijzelf, dat ik geen enkele twijfel meer had over haar kunnen en over het bestaan van een wereld die voor mij onzichtbaar en nog onbereikbaar was.

Verrassing

Aan het einde van het consult had ze nog een verrassing voor me in petto. Jij kan dit ook, zei ze…
Fantastisch leek me dat, maar ik vond toch dat ik eerlijk tegen haar moest zijn. Ik zag geen dode mensen zoals zij, niet thuis, niet op kantoor. Geen probleem volgens haar, en dus verliet ik haar kamer met een uitnodiging op zak voor een weekend spirituele en mediamieke ontwikkeling. En zo kwam het dat ik me een maand later met knikkende knieën meldde in het oosten van Nederland voor dat bewuste weekend. 

Ik zal je binnenkort eens vertellen hoe het er tijdens dat weekend aan toeging! Heb jij ook iets van nieuwgierigheid in je naar deze onzichtbare wereld, naar spiritualiteit? Volg die dan eens en kom langs tijdens een van de workshops!   

Agenda workshops 

Afspraak maken

maak een afspraak