Blog

Durven dromen en doen

Het leven is als een hoge ladder, met aan de top jouw droom. Wanneer je iedere dag een stapje zet op deze ladder, dan kom je vanzelf boven. Zo simpel is het. Alles wat je nodig hebt om je droom te bereiken, heb je in je.


De juiste gedachten, de juiste houding en de broodnodige stoutmoedigheid en wilskracht. Vertrouw, ontspan en zet regelmatig een stapje op jouw ladder, dan bereik je als vanzelf jouw droom.

Vertrouwen

Wat willen we toch graag zekerheid en wat twijfelen we toch geregeld aan onze dromen én aan onszelf. Een gezonde dosis vertrouwen met een snufje lef en een vleugje humor vormt de ideale gangmaker op weg naar het manifesteren van je dromen. 

En bedenk wanneer je de ladder van je dromen beklimt:
>>     Wat ik kan bedenken, kan ik ook realiseren!
>>     Ik hoef niet te weten hoeveel stappen ik nog moet zetten, op weg naar mijn droom!
>>     Stap 3, 4, 5, 6 en verder zijn nog niet interessant!
>>     Ik focus me simpelweg op de volgende stap!

Dromen

Heb vertrouwen in je dromen, want je hebt ze niets voor niets. Ze zijn uniek en passen perfect bij jou en jouw voorkeuren en talenten. Maak wel onderscheid tussen ‘hartewensen’ en ‘egowensen’. Hartewensen komen uit je diepste binnenste en hebben niets te maken met wat je ouders voor je in gedachten hebben, en ook niets met willen opscheppen of je anders voordoen dan je bent. Hartewensen staan in rechtstreekse verbinding met jouw authenticiteit.

Manifesteren

En die hartenwensen zullen zich manifesteren op het moment dat jouw geloof groter wordt dan de twijfels en angsten die je hebt. Je hoeft niet te zweten, te zwoegen en te sleuren om je dromen uit te laten komen. Het beste willen voor jezelf en een positieve houding zijn een garantie voor succes!

 

Agenda workshops 

Afspraak maken

maak een afspraak