Contact met je gidsen versterken

 

Leven met hulp van boven 

Tijdens je leven word je begeleid door gidsen. Gidsen zijn er om je te steunen en begeleiden tijdens jouw verblijf op aarde. 

Levensmissie

Je bent hier op aarde geïncarneerd met een missie, met de bedoeling om weer ervaringen op te doen als ziel. Ieder mens is uniek, heeft andere talenten en interesses en ieder heeft dan ook een persoonlijke missie te vervullen. Gelukkig sta je er niet alleen voor in de uitdagingen die het leven biedt. Je wordt begeleid door spirituele gidsen. Voor veel mensen zal deze begeleiding ongemerkt plaatsvinden, maar je kunt de begeleiding vanuit je gidsen ook bewust inzetten en de verbinding en communicatie versterken. 

 

Gidsen

Gidsen zijn energetische, onstoffelijke wezens die ooit ook een stoffelijk lichaam hebben gehad. Spirituele gidsen zijn zielen die vaak vele malen geïncarneerd zijn als mens. Je kunt ze zien als oude wijze zielen zijn die ons hier op aarde komen steunen. Ieder mens heeft één of meer gidsen. Vaak komt jouw gids uit jouw zielenfamilie en ken je hem of haar uit vorige levens. Je hebt een vaste gids die ook wel hoofdgids wordt genoemd en daarnaast kunnen er gidsen bij je zijn voor een bepaalde periode in je leven. Bijvoorbeeld wanneer je specifieke raad of ondersteuning kan gebruiken in een fase van je leven. Gidsen die niet je hoofdgidsen zijn gaan vaak weer verder wanneer ze hun raad en hun begeleiding hebben gegeven en je ze niet meer nodig hebt.

Hulp

Je gidsen zijn er om je te helpen. Vanuit hun krachtige energie geven ze raad wanneer je daarvoor openstaat. Ze zullen niet altijd zeggen wat je wilt horen, maar wel altijd wat je nodig hebt. Je gids zal je altijd liefdevol aanwijzingen geven en je raad geven waar nodig. Sta hen toe je te helpen en vertrouw je hart, je intuïtie en je innerlijke stem wanneer je denkt ze te herkennen.

Workshop

In deze workshop kom je meer te weten over jouw eigen gidsen en je leert hoe je (beter) contact kunt maken met jouw spirituele gidsen. Het zal je leven verrijken.

Data, locatie en prijs

Locatie:     Elliz in Company
                Boschtraat 92 
                5301 AG Zaltbommel
Datum:     zondag 17 november 2019
Tijd:          10:00-16:00 uur
Kosten:      € 70,- inclusief koffie/thee/lekkers
Doelgroep: zowel geschikt voor beginners als gevorderden

Spreek de workshop je aan? Meld je dan aan per mail.

Afspraak maken

maak een afspraak