Licht & Vuur programma

Met een prachtige groep vrouwen verbinden, delen, leren en ont-wikkelen

In 2016 ben ik een samenwerking aangegaan met medium en transformatiecoach Esther Admiraal. Wij zijn gestart met het geven van workshops en ontwikkelingsprogramma's gericht op persoonlijke, intuïtieve en mediamieke ontwikkeling. De sfeer in de groepen was bijzonder fijn en de resultaten bij de deelnemers waren spectaculair. Alle reden dus om onze samenwerking in stand te houden! Onze programma's zijn steeds een mix van vele geestverruimende technieken, die tot doel hebben vrouwen te ondersteunen in hun ontwikkeling, om te komen tot een prettiger,  gemakkelijker en succesvoller leven.

Intuïtieve ont-wikkeling

Waar denken over het begrijpen van zaken gaat, gaat het bij intuïtie over weten zonder dat je met je verstand zou kunnen weten. Het gaat over weten zonder belemmerd te worden door angsten, oordelen, kaders etc. Net als spieren zijn ook je intuïtieve vermogens te trainen, zodat je je intuïtie in je dagelijks leven naast je ratio kunt inzetten. Je zou je intuïtie kunnen zien als een innerlijk kompas, dat jou de weg wijst over je levenspad. In de workshops leer je de stem van je intuïtie herkennen en leer je op deze stem te vertrouwen.

Persoonlijke ont-wikkeling

Met de intuïtieve ontwikkeling werken we dus aan het versterken van jullie innerlijk kompas en het vertrouwen daarin. Met de persoonlijke ontwikkeling werken we vooral aan jou. Je ruimt op in je verleden en creëert daarnaast een positief toekomstbeeld, je haalt positieve eigenschappen en talenten op en lost nadelig gedrag en nadelige overtuigingen op (die zich veelal in je onbewuste bevinden). Met andere woorden je bepaalt waar je nu staat en wat je anders wilt, je kijkt terug om zaken uit je verleden op te ruimen die je belemmeren en je maakt concrete plannen voor de toekomst. De verbinding in de groep stelt je in staat dat sneller en gemakkelijker te doen, dan dat je alleen voor elkaar kunt krijgen.

Mediamieke ont-wikkeling

Naast persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling is mediamieke ontwikkeling onderdeel van ons programma. Er is nog heel veel meer te ontdekken tussen hemel en aarde, dan waar wij in de Westerse wereld bekend en vertrouwd mee zijn. Onder de bezielende leiding van Esther gaan we samen tipjes van de sluier oplichten. Zo leren we bijvoorbeeld contact te leggen met gidsen en overledenen, leren een medium te zijn. Esther zal tijdens de workshop ook geregeld zelf readings geven aan de deelnemers.

Programma 2018

Begin 2018 starten we een nieuw programma dat we opbouwen rondom de zeven chakra's. Iedere workshop zal een ander chakra centraal staan, waarbij we afwisselend linken leggen naar levensfases, naar het lichaam en haar organen en naar persoonlijke thema's die in verbinding staan met de chakra's. 

Afbeeldingsresultaat voor chakra's 

Je hoeft voor de workshops geen ervaring te hebben met persoonlijke ontwikkeling, het mag natuurlijk wel. De huidige groep bestaat uit meer en minder ervaren vrouwen. Wij vragen vooral een positieve, open houding en het besef dat iedere verandering in je leven begint bij jou!
Je kunt rekenen op inspirerende dagen in een aardse setting, waarin je volop inzichten in jezelf krijgt en werkt met bijzonder krachtige technieken.

Resultaten

Eerdere deelnemers bereikten de volgende resultaten:

 • beter grenzen leren aangeven

 • andere baan

 • nieuwe liefde/verbetering van relatie

 • nieuwe woning

 • betere omgang met de kinderen

 • rouwverwerking

 • betere relatie met ouders

 • talenten helder gekregen

 • positiever toekomstbeeld

 • angsten overwonnen

 • meer zelfvertrouwen

Data, locatie en prijs

Locatie:     Social Factory Elliz in Company 
                Boschstraat 92
                5301 AG Zaltbommel
Data:        Zondag 28 jan |  04 maart | 08 april | 27 mei | 26 aug | 30 sept 
                Je kunt je per workshop aanmelden
Tijd:          10:00-16:00 uur
Kosten:      € 70,- inclusief koffie/thee/lekkers

Mocht je benieuwd zijn naar wat onze werkwijze voor jou kan betekenen, meld je dan aan voor een of beide workshops per mail

Afspraak maken

maak een afspraak