Regressie

Regressie

Wat is regressie en reïncarnatie?

Regressie betekent letterlijk teruggaan in de tijd. Waarom? Ieder probleem is ergens ‘terug in de tijd’ begonnen, ergens terug in de tijd ligt de oorsprong en oorzaak. Het begin kan liggen in een situatie enkele maanden geleden, in de vroege jeugd, of zelfs nog eerder. De oorsprong kan zelfs liggen in een vorig leven, waardoor regressietherapie overgaat in reïncarnatietherapie. Met deze aanpak is het mogelijk je meer te herinneren dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Het opnieuw beleven van ervaringen die je in het dagelijks leven beperken, maakt het mogelijk die ervaring te verwerken en los te laten.

Ont-wikkelen met regressie- en reïncarnatietherapie

Werken met regressie- en reïncarnatietherapie helpt problemen die je in het dagelijks leven ervaart op te lossen (of je nu in vorige levens gelooft of niet). Regressie en reïncarnatie hebben als doel, het komen tot inzicht en oplossing. Het gaat niet om het achterhalen van de waarheid in het verleden, maar het oplossen van je problemen van nu.

Het inzicht dat in de sessies wordt bereikt, leidt tot verandering in je manier van denken, voelen en handelen. Het verleden kun je niet veranderen, wel je kijk daarop, en de gevolgen daarvan op je huidige leven. 

 

Afspraak maken

maak een afspraak