Individueel

Individueel

Ont-wikkelen


Soms is het fijn als een ander je de juiste vragen stelt of liefdevol een spiegel voorhoudt, wanneer je je verder wilt ontwikkelen. Dan vind je die antwoorden en inzichten, waarmee je zelf weer verder kunt op jouw levenspad.

Brief aan de ziel

Een brief aan de ziel kun je aanvragen, door het contactformulier in te vullen. Je kunt daarin aangegeven over welke thema in je leven je graag met helderheid wilt. Met de aanvraag geef je mij toestemming om me af te stemmen op jouw ziel. Van daaruit kan ik schrijven, over dat wat jij nodig hebt op dit punt van je levensreis. De brief stuur ik je binnen twee weken toe per mail. De kosten voor een brief aan de ziel zijn € 30,-.

Consult

Ontwikkelen kan op vele manieren. Door het leven zelf, door te lezen en te leren, door groepsprogramma’s of online programma’s te volgen en meer. Er kan een moment komen, dat je één op één verder de diepte in wilt. Heel gericht tijd en aandacht nemen voor jouw terugkerende patronen, of zicht krijgen op jouw fysieke of mentale klachten. Op dat moment is een consult een goede keuze. In consulten stem ik af op wat er aan het licht mag komen, zodat jij verder kunt. Je patronen en schaduwkanten aan het licht gebracht, zodat het weer kan stromen. Een consult aanvragen kan door het contactformulier in te vullen. De kosten voor een consult zijn € 50,- per uur.

Consult & Brief aan de ziel

Een consult en een brief combineren is ook een mooie optie. Ik stem me dan voorafgaand aan het consult open om een brief te schrijven. Deze is het vertrekpunt voor het consult. Een consult duurt ongeveer 1 uur en de kosten voor een consult gecombineerd met een brief zijn € 75-.

 Een consult en/of brief aanvragen: contact.

Afspraak maken

maak een afspraak