Persoonlijk

Persoonlijk

Ont-wikkelen

In de basis raad ik groepstrainingen aan, omdat je in de ‘spiegels’ van de ander zoveel meer kunt leren over jezelf. Sommige individuele technieken zijn echter zo mooi en krachtig dat ik ze ook los aanbied naast de groepstrajecten. 

Intake

Volg je een 1e sessie bij mij, dan starten we met een korte intake, waarin we een beeld vormen van jou en je ontwikkelpunten en vragen. Deze intake is onderdeel van de 1e afspraak, waarin we direct aan de slag gaan.

Persoonlijk huis

De Persoonlijk Huis techniek is een visualisatie waarin ik je in trance begeleid naar je Persoonlijk Huis. Je Persoonlijk Huis is een denkbeeldig huis, dat symbool staat voor jou en je leven. In dit huis kun je rondlopen, opruimen, verbouwen, herinrichten en heel veel over jezelf ontdekken. Iedere ruimte in het huis staat symbool voor een element in je huidige leven.

Wat levert het op?
Je kunt op een ongedwongen symbolische manier je dagelijks leven verkennen en opruimen. Na deze techniek heb je meer inzicht in jezelf en ben je letterlijk opgeruimd. Vaak geeft het Persoonlijk Huis ook inzichten en handvatten voor de toekomst die voor je ligt.

Wat kost het?
Een Persoonlijk Huis sessie duurt 1,5 uur en kost € 90,- (incl. 21% BTW).
Het komt voor dat er zoveel is 'op te ruimen' dat er behoefte is aan een vervolg, maar doorgaans volstaat hier één sessie.

Chakratrap

De Chakratrap is een hele krachtige visualisatietechniek, die diep helend werkt. De Chakratrap bestaat uit 7 treden en elke trede is verbonden met één van jouw chakra's. Iedere trede staat  symbool voor een specifieke levensfase en voor specifieke organen en is verbonden met persoonlijke thema's. 

Wat levert het op?
Deze techniek geeft heel veel inzicht en heling op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Je ervaart daarnaast hoe het is om helemaal heel te zijn, onverzwaard door blokkades, trauma's, pijn en twijfels. De Chakratrap geeft inzicht en verlichting.

Wat kost het?
Voor het volledig doorlopen van de chakratrap zijn doorgaans 2 sessies nodig van 1,5 uur. Per sessie is het tarief € 90,- (incl. 21% BTW).

 

Afspraak maken

maak een afspraak